Achter de schermen bij de Gameclub

Play, practice, progress!

e-Sports

Het team achter de GameClub bestaat uit ervaren professionals die op meerdere vlakken van esports actief zijn. Het GameClub concept kent zijn oorsprong in Rotterdam Delfshaven. The Challenge Room heeft hier een succesvolle pilot gedraaid en geeft middels verschillende samenwerkingen de vereniging een professionele invulling gericht op esports, vitaliteit en educatie.
Uit ervaring van het team blijkt dat gaming uitermate geschikt is om in te zetten voor sociaalpedagogische doelen. Er wordt hierbij vooral ingezet op gezondheid en ontwikkeling.

De kracht van gaming zit in dit geval in de mate waarin het mensen verbindt, het feit dat het grote groepen bij elkaar weet te brengen en het feit dat het zich perfect leent om als middel ingezet te worden om verschillende thema’s en leerdoelen aan te hangen.

In het nieuws

e-Sports in Rotterdam

Het begint bij elkaar opzoeken en je kring uitbreiden

De vereniging

De vereniging structuur zorgt ervoor dat we een community van leden kunnen opbouwen die meerdere dagen in de week elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en kunnen genieten van alle faciliteiten van een traditionele sportclub. De vereniging biedt gamers van verschillende niveaus en leeftijdscategorieën een plek om te verenigen en gaming skills aan te scherpen. Daarnaast heeft de club ook een essentiële functie, in het fungeren als springplank voor gamers die een toekomst in de esports ambiëren.
Wij koppelen met ons gameclub-programma belangrijke maatschappelijke waarden als; teamwork, beweging, taalgebruik en saamhorigheid aan gaming. De koppeling met gaming geeft ons een hedendaags relevante manier om de jongeren te bereiken met belangrijke informatie die zij met zich meedragen in het leven. Daarnaast kunnen leden deelnemen aan micro lessen die georiënteerd zijn op digitale geletterdheid, nieuwe media en gezondheid.

Met de GameClub vereniging brengen we kinderen vanaf 8 jaar door middel van esports bij elkaar, waarbij we ze coachen, verbinden en aan het sporten krijgen.

Proefles

Wil je gratis meedoen aan Gameclub proefles? Meld je hier aan!

Aanmelden lidmaatschap

Om lid te worden van GameClub vul je onderstaand formulier in. We nemen daarna contact met je op om de aanmelding verder af te handelen en je definitief lid te maken van onze vereniging .

CONTRIBUTIE: Voor de betaling van de contributie heeft u 3 opties. Maandelijks: Als u hiervoor kiest, krijgt u maandelijks een factuur van €37. Jaarlijks: Als u hiervoor kiest krijgt u een reductie op de contributie en een factuur van €349,- Jeugdfonds Sport & Cultuur: Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, kies jeugdfonds en wij nemen contact met u op en koppelen u aan een intermediair die de inschrijving voor u verzorg

Mag uw kind alleen naar huis?*
Kies de Gameclub locatie: