De Gameclub

Met de GameClub vereniging brengen we kinderen vanaf 8 jaar door middel van esports bij elkaar.

Wat is de Gameclub?

Met de GameClub vereniging brengen we kinderen vanaf 8 jaar door middel van esports bij elkaar, waarbij we ze coachen, verbinden en aan het sporten krijgen. In onze vereniging staat de wisselwerking tussen 3 essentiële elementen centraal; gaming, sport en educatie.

Bij de wekelijkse clubdagen staan we stil bij onder andere gezondheid, beweging en voeding. Naast deze onderwerpen maken kinderen ook kennis met 21-eeuwse vaardigheden als fotografie, animatie, beats maken en programmeren. Voor het gaming onderdeel wordt er gebruik gemaakt van Playstation gaming cases en worden er spellen gespeeld die de nadruk leggen op communicatie en samenwerking.

Wat is de school sport vereniging?

Met de SSV GameClub zorgen we ervoor dat nog meer kinderen kennis kunnen maken het Gameclub concept. Op de SSV Gameclub dagen staat de wisselwerking tussen 2 essentiële elementen centraal; gaming en sport. Door de combinatie van deze twee elementen zorgen wij dat jongeren op een hedendaags relevante manier kennismaken met het verenigingsleven.

Ontwikkeling

Door een variabel en specifiek bewegingsaanbod zorgen we dat onze deelnemers verschillende skills ontwikkelen die belangrijk zijn in topsport.

Creativiteit

Creativiteit vertaalt zich terug in de workshops die we aanbieden. Wij bieden enkel de tools, de invulling bepaal je zelf.

Plezier

Als je goed wilt worden met gamen, sporten en het aanleren van verschillende 21-eeuwse vaardigheden, moet je plezier erin hebben. Bij alles wat we doen is plezier een belangrijke factor. Dit komt ten goede aan de intrinsieke motivatie en dus de resultaten

Verantwoordelijkheid

Wij focussen op het belang van een goede balans in gamen, gezondheid, educatie en een sociaal leven. Wij leren onze leden hun hobby op een verantwoorde manier te beoefenen.

Topsportmentaliteit

Gamen is topsport. Als je echt de beste wilt zijn moet je naast je in-game vaardigheden ook werken aan je fysieke en mentale gesteldheid. Daarnaast dien je doelen te stellen waar je voor wilt gaan.

Gameclub locaties

Preventiebeleid Gameclub

Bij de Gameclub hebben we speciaal voor onze leden een vertrouwenspersoon. Hiermee creëren wij een omgeving waarin iedereen zich veilig en thuis kan voelen.

Vanuit ons preventiebeleid hebben wij een gedragscode opgesteld waar alle Gameclub trainers naar dienen te handelen. Daarnaast heeft een Gameclub trainer altijd een recent afgegeven VOG
Vertrouwenspersoon Gameclub
Bij vertrouwenspersoon kan je terecht met al je vragen! Maar nog belangrijker ook als je een melding wilt doen van ongewenst gedrag! Zoals iemand die een ander pest, discrimineert of slaat.
Contactgegevens vertrouwenspersoon
Sergio Meyer: 06 12122000 of
sergio@geegee-gaming.com

Met de GameClub vereniging brengen we kinderen vanaf 8 jaar door middel van esports bij elkaar, waarbij we ze coachen, verbinden en aan het sporten krijgen.

Open dag Gameclub


Kom naar onze gratis proefles @ Wijkhuis Oost .

27 mei 15:15 tot 17:00
Boerhaavelaan 79, Schiedam

Voor meer informatie kunt u ons via whatsapp bereiken op 06 12 12 2000 of een mail sturen naar info@game-club.nl.

Dit zal sluiten in 30 seconden

Proefles

Wil je gratis meedoen aan Gameclub proefles? Meld je hier aan!

Aanmelden lidmaatschap

Om lid te worden van GameClub vul je onderstaand formulier in. We nemen daarna contact met je op om de aanmelding verder af te handelen en je definitief lid te maken van onze vereniging .

CONTRIBUTIE: Voor de betaling van de contributie heeft u 3 opties. Maandelijks: Als u hiervoor kiest, krijgt u maandelijks een factuur van €37. Jaarlijks: Als u hiervoor kiest krijgt u een reductie op de contributie en een factuur van €349,- Jeugdfonds Sport & Cultuur: Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, kies jeugdfonds en wij nemen contact met u op en koppelen u aan een intermediair die de inschrijving voor u verzorg

Mag uw kind alleen naar huis?*
Kies de Gameclub locatie: