Onze huisregels bij de Gameclub

Hieronder zijn de gedrag- en huisregels te vinden van game vereniging Gameclub.

Preventiebeleid Gameclub

Bij de Gameclub hebben we speciaal voor onze leden een vertrouwenspersoon. Hiermee creëren wij een omgeving waarin iedereen zich veilig en thuis kan voelen.

Vanuit ons preventiebeleid hebben wij een gedragscode opgesteld waar alle Gameclub trainers naar dienen te handelen. Daarnaast heeft een Gameclub trainer altijd een recent afgegeven VOG
Vertrouwenspersoon Gameclub
Bij vertrouwenspersoon kan je terecht met al je vragen! Maar nog belangrijker ook als je een melding wilt doen van ongewenst gedrag! Zoals iemand die een ander pest, discrimineert of slaat.
Contactgegevens vertrouwenspersoon
Sergio Meyer: 06 12122000 of
sergio@geegee-gaming.com

Met de GameClub vereniging brengen we kinderen vanaf 8 jaar door middel van esports bij elkaar, waarbij we ze coachen, verbinden en aan het sporten krijgen.

Proefles

Wil je gratis meedoen aan Gameclub proefles? Meld je hier aan!

Aanmelden lidmaatschap

Om lid te worden van GameClub vul je onderstaand formulier in. We nemen daarna contact met je op om de aanmelding verder af te handelen en je definitief lid te maken van onze vereniging .

CONTRIBUTIE: Voor de betaling van de contributie heeft u 3 opties. Maandelijks: Als u hiervoor kiest, krijgt u maandelijks een factuur van €37. Jaarlijks: Als u hiervoor kiest krijgt u een reductie op de contributie en een factuur van €349,- Jeugdfonds Sport & Cultuur: Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, kies jeugdfonds en wij nemen contact met u op en koppelen u aan een intermediair die de inschrijving voor u verzorg

Mag uw kind alleen naar huis?*
Kies de Gameclub locatie: