Lid worden

Schrijf je hier in voor de Gameclub vereniging

Lid worden van de Gameclub betekent

Aanmelden lidmaatschap

Om lid te worden van GameClub vul je onderstaand formulier in. We nemen daarna contact met je op om de aanmelding verder af te handelen en je definitief lid te maken van onze vereniging .

CONTRIBUTIE: Voor de betaling van de contributie heeft u 3 opties. Maandelijks: Als u hiervoor kiest, krijgt u maandelijks een factuur van €39,-. Jaarlijks: Als u hiervoor kiest krijgt u een reductie op de contributie en een factuur van €399,- Jeugdfonds Sport & Cultuur: Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, neem even contact met ons op en we koppelen u aan een intermediair die de inschrijving voor u verzorgt.
Tijdens Clubdagen en evenementen van de GameClub worden mogelijk foto's gemaakt voor gebruik op de website en social media van de Gameclub.
Onbetaald maar onbetaalbaar en onmisbaar. Dat is kort gezegd wat een vrijwilliger voor de GameClub is. Er is geen enkele vereniging, club of stichting die zonder vrijwilligers kan blijven bestaan. Ook de GameClub niet. Wij vragen dan ook van al onze leden (of ouders) een kleine hoeveelheid inspanning. Dit kan op allerlei manieren.
Al uw gegevens zullen worden verwerkt conform ons privacybeleid. Het gehele privacybeleid kunt u vinden op onze website.