Gameclub Zevenkamp

Programma seizoen '23/24

Het Gameclub programma

Het Gameclub programma wordt weergegeven in drie onderdelen; dag topics, dag invulling en bewegingsactiviteiten. Hierbij zijn de drie primaire elementen voor de invulling van de Gameclub dagen de micro-lessen, het gamen en de verschillende bewegingstrainingen.  

Iedere donderdag @recreatiecentrum zevenkampse ring

*Vanaf donderdag 26 januari!

Als lid van Gameclubzevenkamp game en sport je elke week met ons mee in recreatie centrum zevenkampse ring . Het programma duurt in totaal 1,5 uur. De tijden voor de groepen zijn; 

Groep A: 15:45 – 17:15 

*Houdt het rooster in de gaten voor de vakantie momenten

Dag topics

Elke dag staat in het teken van een bepaald onderwerp, kortom gedurende de les zullen we meerdere keren bij de leden terug komen op dit specifieke onderwerp. We hebben het dan over onderwerpen als discipline, topsportmentaliteit, samenwerken, communicatie, doorzettingsvermogen en nog vele andere belangrijke topics binnen topsport.

Bewegingsactiviteit

Binnen het Gameclub programma maken de leden kennis met verschillende vormen van interactief bewegen. Hierbij zetten we hulpmiddelen in als de Blazepods en andere attributen. Daarnaast spelen we verschillende bewegingsspellen waarbij het toepassen van gametechnieken en gamedenken super belangrijk zijn. Door een variabel en specifiek bewegingsaanbod zorgen we dat onze deelnemers verschillende skills ontwikkelen die belangrijk zijn in topsport.

Dag invulling

Q-test

Elk kwartaal worden de leden getest op de volgende onderdelen; reactiesnelheid, conditie, competitie resultaten en gaming skills. Deze resultaten worden in de persoonlijke online omgeving van de leden geregistreerd. In de toekomst zullen deze ten allen tijden te bekijken zijn door de leden.

Micro-les

Met de micro-lessen willen we talent-ontdekking stimuleren. Onze leden maken één keer in de maand kennis met nieuwe onderwerpen als; beats maken, gamedesign, website bouwen en nog veel meer.

Vrij gamen

Op deze dagen kunnen de leden zelf beslissen hoe ze de clubmiddag inrichten en welke games ze spelen. Het enige wat wij op deze dagen toevoegen zijn de dag topics als; topsportmentaliteit, samenwerken, discipline en/of communicatie.

Competitie dag

Op de competitie dagen ligt de focus op het competitief gamen oftewel esports. De leden leren hoe een competitie werkt, nemen het zelf tegen elkaar op en maken daarbij ook kennis met alle elementen en emoties die hierbij komen kijken. Ook hiervan worden alle standen geregistreerd en gebruikt om de ontwikkeling van de leden te monitoren

Weekprogrammering