School sport vereniging

Gameclub SSV

Wat is de school sport vereniging?

Met de SSV GameClub zorgen we ervoor dat nog meer kinderen kennis kunnen maken het Gameclub concept. Op de SSV Gameclub dagen staat de wisselwerking tussen 2 essentiële elementen centraal; gaming en sport. Door de combinatie van deze twee elementen zorgen wij dat jongeren op een hedendaags relevante manier kennismaken met het verenigingsleven.

 

Maak kennis met de Gameclub

Met de GameClub vereniging brengen we jongeren door middel van esports bij elkaar, waarbij we ze coachen, verbinden en aan het sporten krijgen. In onze vereniging staat de wisselwerking tussen 3 essentiële elementen centraal; gaming, sport en educatie . Door de combinatie van deze drie elementen maken wij de waarde van sport en bewegen zichtbaar voor onze leden en andere Rotterdammers.

 

Aanmeldformulier Gameclub SSV

CONTRIBUTIE: Voor de betaling van de contributie heeft u 3 opties. Maandelijks: Als u hiervoor kiest, krijgt u maandelijks een factuur van €29,-. Jaarlijks: Als u hiervoor kiest krijgt u een reductie op de contributie en een factuur van €299,- Jeugdfonds Sport & Cultuur: Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, neem even contact met ons op en we koppelen u aan een intermediair die de inschrijving voor u verzorgt.
Ik verleen de Gameclub toestemming voor het maken van foto's tijdens clubdagen en evenementen van de Gameclub en het gebruik hiervan op onze website en social media *